Nylig hadde vi gleden av å levere ny hjemmeside til Lundegård Alpakka. En enkel side som sier litt om deres gårdsdrift og alpakka oppdrett. Hjemmesiden har også en enkel nettbutikk med produkter levert fra gården. 

Se www.lundegardalpakka.no 

Bilde av websiden

Lundegård Alpakka er farm som driver med oppdrett og salg av alpakka. De samarbeider med en av verdens største på sitt felt, Ambersun Alpaca. Produktene og dyrene som selges av Lundegård er av høyeste kvalitet! Du kan også besøke gården eller delta på kurs i regi av Britt Vangsnes som driver Lundegård Alpakka i Tysvær.

Hjemmesiden vi har levert er en responsiv og enkel side, den er etter dagens krav til universell utforming(noe som er krav til enhver norsk hjemmeside). Det er Britt som selv administrerer sin nye hjemmeside for å dra ned drifts kostnadene. Dette er noe vi anbefaler flere av våre kunder, da vi har gode verktøy for at alle kan drifte sine egen webside. Siden er bygget i wordpress med en Woocommerce nettbutikk, som er en enkel men solid løsning.

SEO og Google Analytics

Vi har også sett på søke optimalisering for den nye siden, slik at den skal være enklest mulig å finne for folk som søker etter alpakka. Vi analyserer denne som alle andre sider med google analytics, for å måle trafikken og oppførselen på besøkende.

Se flere tjenester vi kan levere

Share This